Selecteer een pagina

De nieuwe iPhone X is natuurlijk heel leuk om te hebben, wat iedereen snapt 🙂 Echter kan je nog veel meer uit je nieuwe iPhone halen dan je denkt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met 5 tips voor de iPhone X.

Tips voor de nieuwe iPhone X

De iPhone X ligt in de winkels en wij zijn gelijk een kijkje gaan nemen. Het eerste dat direct opvalt is dat de homeknop ontbreekt, waardoor de bediening totaal anders is geworden. Gebruikers die al jaren met een iPhone rondlopen zullen eerst even moeten wennen, zo zijn er nieuwe knoppencombinaties te vinden en gaan veegbeweging net wat anders te werk. Maar er zijn ook vernieuwde exclusieve gebruiksfuncties bijgekomen, waaronder Face ID. Wij hebben hieronder handige tips genoteerd voor de iPhone X!

Animoji

Animoji is bij de iPhone X een heus onderdeel geworden van iMessage. Klik in het chatvenster op de App Store-icoon en jij kan deze functie meteen uitproberen. Met Animoji kan jij jouw eigen gezichtskenmerken verwerken in een emoji, bijvoorbeeld in dat van het aapje of de drol. Het is mogelijk om een filmpje van jezelf op te nemen voor maximaal tien seconden. Klik hiervoor op de rode knop. Bekijk het filmpje allereerst even zelf terug, wel zo handig.

Screenshot

Een screenshot maken deden wij normaliter door gelijkertijd op de homeknop en de powerknop te klikken. Bij de iPhone X dient de gebruiker op de powerknop en de hoogste volumeknop te drukken. Alle gemaakte screenshots verschijnen dan links onderin het beeldscherm te staan, vanaf daar is het mogelijk om nog enkele aanpassingen aan de afbeelding te maken.

iPhone X uitschakelen

Als jij de iPhone X helemaal wilt uitschakelen, dan kan dat simpelweg door op de powerknop te drukken en het knopje om het volume wat lager te zetten. Daarna moet er nog een simpele veegbeweging gemaakt te worden om de telefoon uit te zetten.

Resetten

Elke smartphone kan vastlopen, zo ook de iPhone X. In dat geval is het slim om een reset te forceren. Druk hiervoor enkele seconden de volume omhoog in en daarna nog eventjes de volume laag. Daarna dient de gebruiker nog wat langer op de powerknop te drukken en de telefoon zal zichzelf resetten.

Pin It on Pinterest

Share This