Selecteer een pagina

Bezit je de iPhone 8 en wil je de functie Bereikbaarheid gebruiken dan is dit niet meer mogelijk. Het is dan ook goed nieuws dat de nieuwe iPhone X deze functie wel weer lijkt te bieden. Met Bereikbaarheid kun je het scherm van de iPhone een paar seconden naar beneden verplaatsen. Dit maakt het dan mogelijk om ook de apps bovenaan het scherm met één hand aan te tikken. Bij de modellen die deze functie gebruiken diende je tweemaal op de Touch-ID-knop te tappen (dit is dus niet de knop indrukken maar tweemaal achter elkaar tweemaal aantikken. Let er wel op dat alleen de vroegere modellen met een 4,7-inch scherm of groter deze functie bieden.

Nog geen duidelijkheid over de werking

Bij de nieuwe iPhone X is er nog geen duidelijkheid over hoe de Bereikbaarheid geactiveerd dient te worden. De iPhone X beschikt over een scherm over de hele lengte van de iPhone. Er is dus geen Touch-ID-knop waarmee de functie geactiveerd kan worden. In het scherm van de nieuwe iPhone is wel een balk verwerkt. De verwachting is dan ook dat er op de balk tweemaal getapt dient te worden om deze functie te kunnen gebruiken.

Door Bereikbaarheid terug te brengen zal de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe iPhone vergroten. Er waren ook veel gebruikers die deze functie misten. Het zal niet de doorslag geven om het nieuwe model aan te schaffen maar het is wel een leuke bijkomstigheid.

Nieuwe functies op de iPhone X

Met Bereikbaarheid keert een bekende functie terug. Er zijn ook vele nieuwe functies op het model. Zo is er bijvoorbeeld gezichtsherkenning waardoor de telefoon makkelijk te ontgrendelen is. We noemden net ook al het grotere scherm waar ook de Touch-ID-knop verwerkt is. Net als bij de iPhone 8 kan dit model ook draadloos opgeladen worden. Wil je eens een heel ander model van de iPhone dan is de iPhone X een goede keuze. Deze heeft een heel ander design dan je gewend bent. De X staat voor tien en dit is gedaan voor het tienjarig jubileum van de telefoon.

Al vele leuke hoesjes voor de iPhone X

Net als bij de vroegere iPhone modellen zijn er ook voor de iPhone X al vele leuke telefoonhoesje beschikbaar. Dit maakt de telefoon niet alleen minder kwetsbaar maar deze ziet er ook nog eens vele malen leuker uit, je verbergt bijvoorbeeld ook de lelijke tekst op de iPhone 8 & X. Je kunt met een telefoonhoesje de iPhone een hele andere uitstraling geven.

Jij zal ook zuinig willen zijn op de nieuwe iPhone en daarom willen wij een hoesje aanraden. Mocht de telefoon vallen of ergens tegenaan stoten dan zal je blij zijn dat je van een hoesje gebruik maakt. Een barstje is zo gemaakt, tenzij je een screenprotector hebt natuurlijk. Ook een beschadiging op de achterkant van de telefoon is zonde. Aangezien er een groot assortiment is aan hoesjes voor de telefoon zal je ook een hoesje kunnen vinden wat bij jou past. Misschien is dit wel een hoesje van je favoriete serie of wil je de telefoon een hele andere kleur geven.

Pin It on Pinterest

Share This