Selecteer een pagina

De reden dat veel mensen een telefoonhoesje gebruiken voor hun iPhone 8 is natuurlijk om de levensduur te vergroten. Toch is dit niet de enige reden. Er zijn ook gebruikers van de iPhone die zich ergeren aan de teksten op de achterkant van de telefoons. Laten we eerlijk zijn. Het is gewoon mooier als er alleen het woord iPhone te zien is in plaats van die kleine lettertjes en een afbeelding van een kliko met eenkruis erdoor. De Amerikanen die hebben geluk want de achterkant van de iPhone 8 verschilt wezenlijk met het Europese model.

De verschillen tussen de modellen

Als je de twee modellen van de iPhone 8 naast elkaar ligt dan zie je meteen de verschillen. De achterkant van de Amerikaanse iPhone is veel kaler dan het Europese model. Bij het Amerikaanse model zien we alleen het woord iPhone op de achterkant staan. Kijken we naar het Europese model dan zien we hetzelfde woord iPhone maar daaronder staat ook nog een tekst te lezen. Dit is een tekst in kleine letters dat de telefoon gemaakt is in China. Daarbij die je dan ook nog groot de letter CE staan en een afbeelding. Dit is een afbeelding dat de telefoon niet weggegooid mag worden bij het huisvuil.

De reden van de verschillen heeft te maken met de wetgeving. In Amerika is Apple met de wetgever overeengekomen dat de tekst die nog op de Europese modellen te zien is vermeld mag worden in de bijgeleverde folders. Dit mag in Europa niet. Dat is ook de reden dat er meer tekst op de achterkant van de iPhone te lezen is.

 

Toch een kleine verandering

In vergelijking met vroegere modellen is er wel minder tekst te lezen op de achterkant van de iPhone 8. Het typenummer en het serienummer van de iPhone is niet meer op de telefoon te lezen. Dit mocht van de regelgeving wel achterwege gelaten worden en dat is dan ook gebeurd.

Wil je heel graag minder tekst op de achterkant van de iPhone dan zou je naar Amerika af kunnen reizen en daar het model aan kunnen schaffen. Hoewel je in aanschaf met salestax en invoerkosten nog net iets goedkoper uit zal zijn zal je wel flink extra moeten betalen voor de reis en de verblijfskosten. Heb je al een vakantie gepland naar Amerika dan zou je wel voor het Amerikaanse model met minder tekst kunnen kiezen.

Een simpelere manier

Zoek je een simpelere oplossing dan is het verstandig om een leuk hoesje aan te schaffen. Dan kun je de iPhone de uitstraling geven die je zelf wenst. Daarbij is een hoesje vele malen goedkoper dan af te reizen naar de Verenigde Staten. Daarbij zal je met een hoesje de telefoon ook nog eens vele malen beschermen. Valt je nieuwe iPhone is er minder kans op schade. Genoeg reden dus om eens een kijkje te nemen bij ons assortiment aan hoesjes te nemen en een hoesje te kiezen wat precies bij jou past.

Volg ons ook op social media

 

Bekijk onze populairste hoesjes

Pin It on Pinterest

Share This