Selecteer een pagina

Veel mensen zijn nog erg sceptisch, om een van de nieuwe iPhone’s te kopen die recent zijn uitgebracht: de iPhone 8 en iPhone X. Ik zelf, als enorme Apple fan, zie genoeg leuke snufjes, functies, apps, en accesoires om er een te kopen. Maarja, ik ben dan ook een Apple fan boy 🙂 Toch heb ik enkele redenen bij elkaar gesprokkeld waarom jij een nieuwe iPhone nodig hebt!

De voordelen van de iPhone X

De iPhone X, het is het meest vooruitstrevende model smartphone van Apple. Dat Apple vernieuwende producten maakt wisten we al maar dat wordt nog een extra keer bevestigd met de nieuwste iPhone. We mogen de iPhone X wel de meest slimme smartphone van dit moment noemen. Het is meer dan een telefoon. Het is een verlengstuk van je werkplek en een instrument om de dagelijkse werkzaamheden makkelijker te maken.

Bedieningsgemak met één groot scherm

De iPhone X heeft één groot scherm. In vergelijking met eerdere modellen is de home-knop verdwenen. Dit brengt veel nieuwe mogelijkheden met zich mee. De apps kunnen van een volledig scherm gebruik maken. Daarbij ligt dit ook nog eens lekkerder in de hand. Draai je het scherm dan draaien de knoppen mee en dat maakt het bedienen van de smartphone makkelijker. Het scherm is 5,8-inch oftewel 14.3 centimeter. Het Super Retina-display zorgt ervoor dat er altijd een helder en duidelijk beeld te zien is. Wat vooral aan het model te prijzen is dat zijn de diepe zwarttinten. Dit maakt dat het kijken van een video indrukwekkender is dan op vele televisies.

De TrueDepth-camera

Om heldere foto’s en video’s te maken is er een TrueDepth-camera aanwezig. Deze is voorzien van zulke goede sensoren zodat ook Face ID mogelijk is. De iPhone X herkent je gezicht en ontgrendelt op deze manier de telefoon. Geen pincode of vingerafdruk meer. Alleen een blik op het scherm is voldoende om de smartphone te gebruiken. Apple heeft hier extra op de veiligheid gelet. De smartphone projecteert en analyseert meer dan 30.000 onzichtbare punten waardoor je gezicht heel erg nauwkeurig in beeld wordt gebracht. Het is dan ook alleen voor jou mogelijk om de telefoon te ontgrendelen.

Draadloos opladen

Zoals bij vele bekend is, opladers van Apple apparaten gaan snel kapot, aan dit probleem kunnen we ook niks doen. Dit probleem heb je echter niet meer bij de nieuwe iPhone X, deze heeft een chip in de accu zitten waardoor die draadloos kan worden opgeladen. Het opladen gaat wel een klein beetje langzamer, het verschil valt echter reuze mee. De Draadloos opladen functie is beschikbaar bij de iPhone 8, iPhone 8 Plus en natuurlijk bij de iPhone X.

Alle voordelen op een rij:

Ik heb de belangrijkste punten ook nog voor je opgeschreven. De iPhone X heeft natuurlijk nog veel meer verbeteringen tegen over de iPhone 7 of iPhone 6, hier heb ik alleen een paar van de meest handige en must-knows opgeschreven. Na het lezen van deze punten, kom ook jij erachter: de iPhone X is de telefoon van de toekomst.

  • Met een simpele swipe altijd weer terug naar het beginscherm.
  • Voorzien van sterk glas aan de voorkant en achterkant. (neem echter geen risico 🙂 Bekijk onze iPhone X Hoesjes)
  • Chirurgisch roestvrij staal waardoor de iPhone X mooi blijft en tegen een stootje kan.
  • Water- en stofbestending.
  • Draadloos opladen.
  • Een intelligente smartphone die voldoet aan al jouw verwachtingen.

Chokerwinkel.nl

Pin It on Pinterest

Share This